Hae sivustolta

Mitä etsit?

Mikä STEK?

Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää sähkön käytön turvallisuutta ja luotettavuutta, sähköisiä energiatehokkuusratkaisuja sekä älykästä sähkön käyttöä keräämällä, tuottamalla ja jakamalla tietoa.

Panostamme osaamisen kehittämiseen

STEK tukee energiamurroksen etenemistä ja hiilineutraaliutta projektirahoituksen avulla. Esimerkkejä rahoittamistamme projekteista löydät Rahoitus-osiosta.

Projektirahoituksen ohella STEK rahoittaa korkeakoulukumppaniensa monivuotisia tutkimustoimintaan ja opetuksen kehittämiseen liittyviä hankkeita. Niistä löydät lisää tietoa Hankkeet-osiosta.

Haluamme vaikuttaa alan työvoiman saatavuuteen

Sähkö- ja energia-alalle tarvitaan jatkossakin ammattitaitoista työvoimaa toteuttamaan energiamurrosta käytännössä. STEK vaikuttaa monin eri tavoin yhdessä kumppaneiden kanssa siihen, että sähkö- ja energia-ala tulee tunnetuksi tulevaisuuden kasvualana, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia.

Teemme töitä yhteistyökumppaneiden kanssa

Tavoitamme kohderyhmiämme ja edistämme tavoitteitamme useiden kumppaneiden kanssa, joiden kanssa toteutamme usein monivuotisia kumppanuushankkeissa. Kumppaneista ja heidän kanssaan tehtävästä yhteistyöstä löydät lisätietoja Kumppanit-osiosta.

Tutustu rahoitukseemme

STEKin rahoittamilla projekteilla lisätään osaamista, kehitetään opetusta ja lisätään tietoisuutta.