Hae sivustolta

Mitä etsit?

STEKin tiedekummiksi eläytymään tieteen ihmeisiin Heurekassa

Sähkölä

Uutiset

Tiedekummiluokkamme vierailevat tiedekeskus Heurekassa loka-joulukuussa – haku auki 1.9. asti

Kummiluokkapakettiin sisältyy ohjattu Sähköistä kaupunki -työpaja, sisäänpääsy Heurekan näyttelyihin sekä tilausbussikuljetukset koululta Heurekaan ja takaisin yhdelle luokalle (max 30 hlö).

Vierailut on suunnattu alakoulun luokille maksimissaan 200 kilometrin säteellä Heurekasta. Huomioittehan, että matkat tehdään tilausbussilla ja vierailut toteutetaan Heurekan aukioloaikojen puitteissa. Heurekan kummiluokkatiimi valitsee yhteistyössä STEKin edustajan kanssa luokat niin, että sekä matkustusajat että matkojen kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Mikäli luokkanne on yhteisopettajuusluokka, voitte hakea useampaa kummiluokkapakettia. Työpaja on suomenkielinen ja sen kesto on 60 minuuttia. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä vähintään 3 tuntia, jotta aikaa jää myös vapaaseen tutustumiseen näyttelyissä.

Kummiluokkavierailuiden sisäänpääsylippujen, työpajan sekä kuljetuksen kustannuksista vastaa STEK ja ne ovat mukaan valituille luokille maksuttomia. Mukaan valituille lähetetään tarkemmat varausohjeet hakuajan päätyttyä.