Hae sivustolta

Mitä etsit?

Näkymätön voima – kampanja tulee taas syksyllä kouluihin

Sähkölä

Uutiset

Kuvaaja: Roope Karisto
Näkymätön voima – kampanjakasvot Naser, Wilhelmiina ja Niilo.

Energiatekniikka opiskeleva Wilhelmiina ja sähköasentajana työskentelevä Henkka jatkavat vierailuja peruskoulun yläasteilla Itä-Suomessa ja pk-seudulla. Vierailuilla valaistaan peruskoulun jälkeistä elämää miettiville nuorille sähkö- ja energia-alan koulutusmahdollisuuksia ja uraa tulevaisuuden alalla. Kouluvierailuja on tehty jo useampana vuonna ja ne ovat saaneet erittäin hyvää palautetta niin opoilta kuin itse koululaisiltakin.

100 prosenttia palautteeseen vastanneista opoista arvioi, että oppitunnilla onnistuttiin puhuttelemaan kohdeyleisöä todella (62%) tai melko hyvin (38%). Lisäksi kaikki kokivat vastaavat vierailut tarpeellisiksi myös tulevaisuudessa.

Syksyllä kouluvierailuja toteutetaan Itä-Suomessa ja pk-seudulla, mutta kevään vierailut ovat vielä auki. Sekä syksyn että tulevan kevään kouluvierailuihin voi vielä päästä mukaan täyttämällä hakulomakkeen kampanjan sivuilla. Hakulomake löytyy oikeasta sivupalkista.

#Näkymätönvoima on sähköalan järjestöjen Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry:n, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n sekä Sähköteknisen Kaupan Liitto STK ry:n monivuotinen viestintäkampanja sähkö- ja energia-alan koulutus- ja työmahdollisuuksista.