Harmittaako rikkinäinen pistorasia tai särisevä valokytkin? Onko haaveissa valaistuksen himmennin tai tv-nurkkaus ilman jatkojohtovyyhtiä?

Nyt voit antaa läheisellesi lahjaksi sähköasentajan käynnin, joka ratkaisee ongelmat ja toteuttaa haaveet. Samalla osoitat aitoa välittämistä huolehtimalla hänen turvallisuudestaan kotona.

www.löydäsähkömies.fi -verkkosivulta löydät lahjan saajan asuinpaikan lähistöllä toimivan sähköyrityksen, jolta voit ostaa lahjakortin. Se käy maksuvälineenä sähköasennustyöhön tarvikkeineen tai kodin sähköistyksen kuntokartoitukseen.

Löydä sähkömies –palvelussa mukana olevilta sähköyrityksiltä saa paitsi hyviä neuvoja sähköistyksestä myös takuun tehdylle työlle, asianmukaiset dokumentit ja kuitin, jonka avulla voi hakea työn osuudesta verotuksessa kotitalousvähennystä.

www.löydäsähkömies.fi on sähköistysalan yhteinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään ammattitaitoisen sähköasentajan omalta paikkakunnalta. Tavoitteena on parantaa sähköturvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.