Jyväskylässä järjestettäville Pohjoismaiden suurimmille sähköalan messuille odotetaan paljon opiskelijoita vierailijoiksi. STEK ry jakoi tukea oppilaitosten matkakuluihin, ja hakemuksia saapui kiitettävä määrä. STEKin matkatuen avulla messuille odotetaan saapuvaksi noin 830 alan opiskelijaa.

Jyväskylän Sähkö tele Valo ja AV – messut järjestetään taas 7.-9.9. Opiskelijoiden ja yritysten yhdistämistä varten on messuilla Sähköteknisen kaupan liiton jäsenistöstä koostuva Opiskelijoiden messupolku, jota seuraamalla opiskelija saa hyvän kuvan oman alansa yrityksistä. Jokaisella ständillä on erityisesti opiskelijoita varten opiskelijakummi, joka on valmiudessa esittelemään omaa yritystään ja vastaamaan opiskelijoiden kysymyksiin. Kaikkien messupolun suorittaneiden kesken arvotaan palkinto, minkä lisäksi yritysten omilla ständeillä on arvontoja ja tehtäviä opiskelijoiden ratkottavaksi.

Tutustu Opiskelijoiden messupolkuun. 

Sähkönumerot.fi – tuotetietopalveu tutuksi oppimateriaalit

Sähköteknisen Kaupan liitto on tuottanut alan opettajien hyödynnettäväksi oppimateriaalit, jossa esitellään sähköteknisten tuotteiden hankintaprosessia ja sähkönumeron merkitystä koko toimitusketjulle. Kokonaisuuteen kuuluu viisi n. 20 minuutin kestoista, itsenäisesti tehtävää harjoitussarjaa. OPettaja voi myös varata ajan Sähkönumerot.fi – palvelun perehdytykseen opiskelijoilleen.

Tutustu tarkemmin: Oppilaitosyhteistyö (stkliitto.fi)