Sähköalan osaajilla on supervoima – osaatte käsitellä näkymätöntä duunikaveria. Yhdessä sähkön kanssa pystytte uskomattomiin asioihin: helpottamaan meidän jokaisen arkea sekä ratkaisemaan nykypäivän vaikeimpia kysymyksiä energiatuotannon ja teknologian avulla.

Näkymätön voima -kampanja etsii kasvoja näyttämään nuorille ja alanvaihtajille, millaista työ sähköalalla on. Pääset kertomaan työstäsi juuri niille tyypeille, jotka miettivät voisiko ura sähköalalla olla se heidän juttunsa. Pääset vaikuttamaan siihen, että työkavereita on jatkossakin, ja vaikutat samalla koko alan tulevaisuuteen. Näkymätön voima -kampanjan takana ovat yhdessä Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Sähköteknisen Kaupan Liitto ry STK.

Sinun ei tarvitse olla esiintyjä luonnostaan, kunhan vain palat halusta päästä kertomaan työstäsi tulevaisuuden työkavereillesi. Mielekästä hommaa, ihan niin kuin sähköalakin. Ja maksetaan siitä tietty vaivanpalkkaakin.

Haluamme hyvän arjen kestävin keinoin ja sinut mukaan kertomaan siitä. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan vapaamuotoisella  viestillä: sandra.lamppu@ellunkanat.fi

Oletko yhteiskunnan näkymätöntä voimaa? Tule näkyviin, tule mukaan!

#näkymätönvoima